Phoenix Alliance Forum

- REGISTRACIJA ĆE BITI PRIHVAĆENA SAMO AKO STE ČLAN KLANA PXA/-PXA-. ZA NICK NA FORUMU UPIŠITE NICK KAO U WoT-u.

- Za reset password-a javite se administratorima na TS

Phoenix Alliance Forum

- REGISTRACIJA ĆE BITI PRIHVAĆENA SAMO AKO STE ČLAN KLANA PXA/-PXA-. ZA NICK NA FORUMU UPIŠITE NICK KAO U WoT-u.

- Za reset password-a javite se administratorima na TS

Phoenix Alliance Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Phoenix Alliance klana

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest
Anonymous

Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail Empty
PostSubject: Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail   Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail Empty10th November 2013, 11:27

Eto iz dosade malo googlam I citam ti ja tonu ljudi ima problem sa 8.9 updait na primer nece da im updejtuje igru dodje do 90 posto I izbaci im critical error see log fail...zelim pitati jer je neko od vas mozda imao problema nekih sa updeit 8.8 na 8.9....zamisli jedva cekam da sednem za tenkice I kad se vratim ne mogu da igram
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail   Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail Empty10th November 2013, 16:08

moze da se igra ja barem nisam imao nikakvih problema osim sto me izbacivalo iz igre posle partije i kad sam uklonio XVM sve savrseno radi
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail   Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail Empty11th November 2013, 23:49

Ma to moj retardirani burazer ima prob I danas otkrio da je imao jedan skriveni fail vezano za wot koji je pravio zbrku celo vreme a naj gore je to sto sam se mlatio snjime na skajp 2 dana da mu obiasnim sta da radi 155 stvari pokusali I na kraju ono naj logicnike resenje nam promaklo a to je da stikliramo u E particiju da nam prikaze skrivene failove posto instalacija mu ide tu kad ono eto majmuna koji se majmunise I jebe me 2 dana nesto kao wot log info sta ti ja znam al pitanje je kako je dospeo u skrivene failove...sve u svemu radi mu igra sad bez problema...I ja nekig 5 gb neta u minusu -.-
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail   Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail Empty

Back to top Go down

Problem sa updeit 8.9 critical eror log fail
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» globalni problem alkoholizma